Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

     

 

  • Julkkikset koulukavereina  julkkikset...

On se mukavaa lueskella miten on omat koulukaverit/luokkatoverit pärjänneet elämässä... kuten esimerkiksi Hjallis joka oli luokkatoverina hetken. Ei sitä osaa kaikkea ottaa todesta näistä julkkiksista kun on lapsena ne tuntena... media ryöpyttää omilla tavoin...
ent.luokkatoveri 29.06.2004 15:48  
  Re: julkkikset...

V. 1953-54 Backaksen Kansakoulussa , sittemmin Veromiehen Kansakoulussa oli ihailemani Kosti Aaltonen, joka vähän kasvettuaan voitti Suomen Jiven kilpailut. Olin niin ihastunut silloin ihan ekaluokkalaisena, että kerroin äidilleni meneväni Kostin kanssa naimisiin. Tiemme kuitenkin erosivat. Missähän Kosti nykyään?

 

L. I
03.05.2013 21:06
 
  Re: julkkikset...

Mä en muista että Taivallahden kansakoulussa oli ketään julkista silloin kun minö kävin stä.
LIISA MELTO
19.12.2012 21:22
 
  Re: julkkikset...

Kansakoulussa Tarja Halonen(presidentti)samalla luokalla.Kävin kerran hänen kotonaankin.
L. S
17.09.2012 14:43
 
  Re: julkkikset...

Ei tänne "Koulukavereihin" synny keskustelua. Kommentit tulevat muutaman vuoden viiveellä. Aiheeseen, meidän koululla ei kouluaikanani tullut yhtään julkkista. Mietin olisiko jolloin muulloin tullut, ei nouse nimiä mieleen, että julkiksista vapaa koulu.
Matti-Ilmari
27.08.2011 16:36
 
  Re: Re: julkkikset...

On erikoista, että jostain koulusta tulee "julkkiksia" useita, jopa samalta luokalta. Ja on kouluja joista ei tule yhtään julkisuuden henkilöä. Olen oikein miettinyt, että tuliko minun koulustani ketään kuuluisaa henkilöä. Ei tule yhtään mieleen. Varmasti useimmat ovat menneet elämässään ihan hyvin ja hyvä niin. Ainoa joka hiukan liippaa läheltä, huumorimielessä, on eräs Riitta Väisäsen sulhanen. Hänkin oli kyllä jo koulunsa käynyt, kun itse menin oppia saamaan.
M.V.
04.03.2008 15:33
 
  Re: Re: julkkikset...

Mä olin samalla riparilla Lotta Lehtikarin kanssa. Samaa ala- ja yläastetta olen käynyt kun Janne Kataja, mutta muutaman vuoden ennen häntä. Hyviä tyyppejä olivat molemmat silloin aikoinaan, ja näyttelijän lahjoja omasivat jo silloin.
A.Endén
10.06.2007 10:43
 
  Re: Re: julkkikset...

Kouluajoistani on jo kauan ja onhan matkanvarrelle julkkiksiakin siunaantunut, vaikken oikein tiedä onko se varsinainen leuhkimisen aihe. Lapsia ja nuoriahan me kaikki silloin olimme. Jostakin tuli julkkis ja toisista tuli elämässään muuten menestyneitä ihmisiä. Toivottavasti olemme kaikki olleet kuitenkin onnellisia! Kansakoulun ekalla oli Pertti Arajärvi ja neljännelle Laura Ruotsalo lauluduosta Jarkko ja Laura. Oppikoulussa 1960-luvulla samalla luokalla oli elokuvaohjaaja Olli Soinio ja taiteilija Hannu Hyrske ja samaan aikaan koulussa olivat myös näyttelijä Erkki Saarela ja mm. Kauppakorkeakoulun kuoroa menestyksekkäästi johtanut Ilmo Riihimäki. Ollessani lukiossa oli keskikoulun puolella silloin kovin nuori isä Mitro, joka jo pikkupoikana oli hyvin aurinkoinen vesseli! Terveisiä vain kaikille tutuille ja tuntemattomille Märskyläisille! Vaikka en koulussa mikään Einstein ollutkaan, niin hyviä ja hauskoja muistoja on kuitenkin jäänyt. Ja opettajia on pakko ihailla - se jos mikä on kutsumusammatti!!
Merja Siiriäinen
15.03.2007 10:55
 
  Re: Re: julkkikset...

Minulla on kai aika erikoinen nuoruus... Raisiossa suurimman osaa ikääni asuneena muistan, että jonain yläasteikäisenä ensinnäkin juttelin Peltosen Tauskin kanssa jossain Kerttulan urheilukentän laidalla, kun hän oli tekemässä ensimmäisiä keikkojaan Huvilintu-nimisessä raisiolaisessa tanssipaikassa. Seuraava muisto on maskulaisesta mopopojasta Esa Mäkelästä, joka kävi (mopollaan) meillä kotona, kun oli kuullut, että soittelen kitaraa. Myöhemmin hänet on tunnettu nimellä Ressu Redford. Lukiossa sitten tutustuin Inkisen Mattiin, SIG-yhtyeen perustajaan, ja siihen bändiin itsekin kitaristina ajauduin, tosin vain muutamaksi vuodeksi. Armeija keskeytti. Armeijan jälkeen minua kyseltiin raisiolaisbändiin nimeltä Korroosio, jonka yhdestä hittibiisistä "Hei hei hei" tuli yksi Suomi-rockin klassikkoja. Tässä kohtaa sitten tulin korvaamaan Joel Hallikaista, joka oli joutunut siviilipalvelukseen. Armeijan jälkeen lähdin paremman puutteessa kauppaopistoon, missä sitten ensimmäisenä vuotena luokkatoverinina oli Läntisen Tommi. Että aika paljon onpi nähty.... tähän mennessä...
Timo Kilpinen
19.01.2007 01:47
 
  Re: Re: julkkikset...

Tuli mieleen tuosta kusipäisyydestä, että onhan sillekin syynsä, jos ei vastaantullessa moikkaa. En tiedä miten hyviä tuttuja ovat olleet kouluaikanakaan, mutta jos on vuosien saatossa ja uran kehittyessä tutustunut tai joutunut tutustumaan "miljooniin" uusiin ihmisiin, ei välttämättä enää heti reagoi naamaan, jonka on viimeksi nähnyt 5-10 vuotta sitten. Ja jos on muutenkin pää täynnä ajateltavaa, kova kiire, saa urakkapalkkaa tienaavana murehtia mistä saisi lisää duunia, jotta toimeentulo on turvattu, niin ei siinä todellakaan välttämättä herää, jos vastaan tulee tuttu kaukaisesta menneisyydestä mitä itse ei päälimmäisenä ajattele. Ja, jos tähän lisätään vielä pitkien päivien tuoma väsymys, niin... En sano, että asia olisi jokaisessa tapauksessa näin, mutta tämäkin mahdollisuus on olemassa. Jahka ko. ex-luokkakaverijulkimo ehtii hetkeksi pysähtyä niin, että ehtii sanoa tälle "Moi! Ei olla aikoihin nähty. Mitäs sä nykyään?", niin eiköhän siinä sitten selviä onko jotain noussut nuppiin vai ei. Itse en asiaa pahemmin murehdi. Tosi kiva, jos heillä menee hyvin. Minulla on oma elämä elettävänä, ja olen siihen tyytyväinen.
M.A.
10.01.2007 15:59
 
  Re: Re: julkkikset...

En tiedä miten julkkiksia ovat, mutta mun rinnakkaisluokalla oli balettitanssija Jukka Aromaa, kunnes lähti lukiossa vaihto-oppillaaksi. Mun luokalla oli siihen aikaan lupaava sulkispelaaja, mutta hänen uransa katkesi loukkaantumiseen. Meidän koulun kasvatteja on myös mm. Kotikadun Misa Nirhamo sekä Kristiina Halkolan tyttäret, Vilma ainakin on näyttelijä. He ovat kyllä mua nuorempia. Muitakin varmaan on, mutta ei tule nyt mieleen.
J.T.
10.01.2007 09:02
 
  Re: Re: julkkikset...

mariko oli samassa koulussa jossa kävin 10luokan.eräät hänen luokka"toverit" olivat aika suurisuisia niin pieniksi tytöiksi...
k.o.
13.12.2006 19:42
 
  Re: Re: julkkikset...

Tjaa, Rasmuksen Lauri oli kakarana (ei kovin vanhoja olla vieläkään) suuri ihastukseni. Kesärakkautta taisi olla, mutta voi, niin ihanaa =) Siitä on jo aikaa ja me olimme tuolloin ehkä kolmen-, neljäntoista...
A-tolppa ja B-tolppa =)
16.11.2006 21:47
 
  Re: Re: julkkikset...

Mun kanssa ylä-asteella yhtäaikaa oli Timo Kahilainen, joka oli ylihauska veijari jo silloin. Silvennoisen Heikki puolestaan ammattikoululaisena kiusasi kansakoulun ekaluokkalaista koulumatkoillaan. :( Mutta oli se etevä jo Tabula Rasa-aikoinakin musisoimaan.
Oli niitä Kangasallakin =)
27.09.2006 10:27
 
  Re: Re: julkkikset...

Ylä-asteella rinnakkaisluokallani oli Ilveksen pelaaja Mikko Kuukka (jääkiekkoilija siis). Aika mukavalta tyypiltä vaikutti.
Juhani Ojaniemi
19.05.2006 19:32
 
  Re: Re: julkkikset...

Olipa minunkin koulukavereissa "julkkiksia". Esim. Pirjo Laitila entinen miss Suomi. Babitzinin sisaruksia, Muska ja Kirka ainakin. Sekä pari harrastajanäyttelijääkin. Heitä ei koko Suomi tunne kuin ehkä tiedostamattaan. He ovat elokuva-,tv-sarja avustajia siellä taustalla.
Kaisa Rivakka
02.03.2006 22:19
 
  Re: Re: julkkikset...

Olen opiskellut maskeerausta Tahitin kanssa. Ai ette muista kuka on Tahiti?! No, anyway, täytyy kertoa että se on (oli ainakin 12 vuotta sitten) tosi kiva mimmi. Julkisuudessa siitä tuli bimbo kuva, mutta oikeesti se on fiksu!
M.H.
23.02.2006 20:29
 
  Re: Re: julkkikset...

Ei luokkakaverina, mutt yks kaverini on laulanut monissa eri bändeissä
Anu Poikela
01.02.2006 01:33
 
  Re: Re: julkkikset...

Pelle Miljoona oli mun luokkakaveri!
m.p.
02.01.2006 14:15
 
  Re: Re: julkkikset...

Olipa minunkin luokallani muutamia julkkiksia,esim. Matti Fagerholm (better known as Mike Monroe from Hanoi Rocks),Arto Satukangas;huippupianisti, Jari Halonen;ohjaaja,Seppo Renvall;taiteilija,vain muutamia mainitakseni... Kouluhan oli tietenkin Ressu Helsingissä. Ressu rules!!
T.A.
22.12.2005 19:33
 
  Re: Re: julkkikset...

Ulkoministeri Erkki Tuomioja oli pari luokkaa ylempänä, samoin kapellimestari Kari Tikka. Pekka Helasvuo (mun luokalla) ei mennyt lukioon vaan Sibelius-akatemiaan ja päätyi Kaupunginorkesteriin soittamaan. Liisa Ruohostakin tuli ammattimuusikko, mutta hän ei ehkä ole varsineinen julkkis.
Ritva Leena Martikainen
20.12.2005 17:35
 

1 2 3
Sivu: 1/3
Vastaa
Palstan muihin aiheisiin
Keskusteluhakemistoon